30 Kasım 2015 Pazartesi

Ankarada İyi Bir Avukat Bulmak

Ankarada avukat olmanın en zor tarafı müvekkilinizin kim olduğunu bilememeniz. Bazen müvekkiliniz milletvekili bile olabilir ancak siz iyice konuşup tanışmadan bunu anlayamazsınız.Dolayısıyla müvekkillerinize karşı çok dikkatli davranmanız gerekebilir. Ama zaten olması gereken bu değil midir? Bunun tersi de mümkündür. Ankarada iyi bir avukat bulmak da aynı derecede zordur. Çünkü ortalık artık avukat kaynıyor.



Ne yazık ki bazı avukatlar,size olan saygısını siz ödemeyi yapana kadar devam ettirir. Daha sonra bazı avukatlara ulaşamazsınız. Telefonunuza bakmazlar.İyi bir avukatsalar(!), davadan önce davaya gelmenizi hatırlatmak için size telefon etmeye lütfederler.



O yüzden iyi bir boşanma avukatına ya da ceza avukatına ulaşmak istiyorsanız iyi araştırma yapmalısınız. Bunun için size aşağıda vereceğim taktikleri kullanabilirsiniz.

Herşeyden önce, ilk konuşmanızda avukatın tutumlarını dikkatlice izleyin. Bu sizin davanız konusunda avukatın ne kadar tecrübeli olduğuna karar vermenize yarayacaktır. Davaların doğru bir şekilde çözümlenmesinde avukatın tecrübesi çok önemlidir.

İkinci olararak,avukata davayla ilgili herşeyi anlatın. Ve sorularınıza verdiği cevaplara dikkat edin. İşe yeni başlamış deneyimsiz bir avukat bütün sorularınıza mantıklı cevaplar veremez.

Davanızda başarılar. İyi bir avukat bulmanız dileğiyle.

Vahdet Hoca(Ankara)